Vévodkyně Meghan Markle utekla z Británie! Harryho v tom NECHALA VYKOUPAT!

Meghan Markle a princ Harry 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. ledna 2020 13:43

Manželka britského prince Harryho, védodkyně Meghan, v noci na dnešek odcestovala z Británie zpět do Kanady. Zprávy britských médií potvrdila Meghanina mluvčí.

Dvojice ve středu večer rozpoutala bouři na britské mediální scéně, když oznámila, že už nechce vystupovat jako "přední" členové královské rodiny, že plánuje dělit svůj čas mezi Británii a Severní Ameriku a že hodlá být finančně nezávislá.

Oznámení přišlo dva dny poté, co se Harry a Meghan vrátili z několikatýdenní dovolené v Kanadě, kvůli níž nestrávili Vánoce s královnou, jak bývá u jejích blízkých zvykem.

Z dovolené se s princem a jeho manželkou nevrátil Archie narozený loni v květnu, který zůstal za oceánem s chůvou. Po třech dnech v Británii nicméně vévodkyně ze Sussexu odletěla zpět za synem.

Princ Harry se mezitím vypořádává s důsledky zcela mimořádného kroku, který s Meghan učinili. Zdroje z Buckinghamského paláce ve čtvrtek sdělily britským médiím, že královna Alžběta II., korunní princ Charles a Harryho bratr William pověřili vlivné činitele, aby urychleně ve spolupráci s vládou přišli s "proveditelným řešením" vzniklé situace.

Podle "královského" zpravodaje televize ITV Chrise Shipa lze první konkrétní opatření očekávat už příští týden.

Témata: Meghan Markle Princ Harry