Ostré přiznání Rytmusovy Jasminy: Fandům i sobě má co vysvětlovat!

Jasmina Alagič 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. ledna 2020 19:29

Není divu, že po hektickém období Vánoc, Silvestra a Nového roku se Jasmina Alagič na několik dní na sociálních sítích odmlčela, vůči fanouškům se přesto cítila provinile. Jak to Rytmusova manželka vysvětlila?

Druhého ledna popřála Jasmina Alagič svému manželovi Rytmusovi k 43. narozeninám, pak ale fanoušky ošidila a několik dní se na instagramu neohlásila. I proto cítila na začátku tohoto týdne nutkání se jim omluvit. Prý si nenormálně užívala a úplně na virtuální svět zapomněla.

„Teď jsem se ozývala trošku méně. Je to proto, že si nenormálně užívám blízkost celé rodiny, i dnes jsme se všichni sešli u nás doma a musím říct, že to jsou ty nejhezčí chvíle, mít plný dům lidí, kteří jsou tvojí rodinou, navzájem se zbožňujete, těšíte se z novinek těch druhých a pomáháte si, to je k nezaplacení,“ vysvětlila balkánská kráska.

Ačkoliv se z Jasminy stal po narození syna Sanela rodinný typ, v novém roce si chce podle svých slov udělat zároveň víc času na sebe. Otázkou je, zdali se to setká s pochopením právě ze strany rodiny.

„Nemám předsevzetí, nedávám si je… vlastně ani nevím proč. Možná si jen myslím, že každý den je nový začátek na cokoliv, o čem sníš. Co jsem si ale řekla, že se opravdu budu starat víc o sebe. Přiznám se, že minulý rok jsem se vymlouvala na těhotenství,“ dodala s humorem.

Témata: Jasmina Alagič