První Vánoce Meghan s princem Harrym? TAKHLE VYPADALY!

Meghan Markle 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. ledna 2020 17:55

Vztah Prince Harryho a Meghan Markle je velmi intenzivní. Dvojice se velmi rychle zamilovala a po necelý dvou letech od prvního setkání se zasnoubila. Jak se na to vše dívala Harryho babička, královna Alžběta II.?

Zásnuby byly ohlášeny 27. listopadu 2017 a svatba se konala už za pár měsíců - 19. května 2018. A ani ne rok po svatbě se Harrymu a Meghan narodil syn Archie! Jejich vztah šel tedy kupředu opravdu velmi rychle!

Jak se ale zdá, pro britskou panovnici to žádný problém nebyl! A to ani přesto, že svou někdejší přítelkyni Chelsy Davyovou Harry královně představil až po několika letech! S Cressidou Bonasovou chodil princ celé dva roky a babičce ji vůbec nepředstavil! Meghan přitom přivedl domů po několika málo měsících vztahu.

Královna byla údajně Meghan tak ohromená, že po zasnoubení páru udělala bezprecedentní krok a pozvala ji, aby strávila Vánoce v Norfolku v Sandringhamu.

Jak vysvětluje královská expertka Katie Nichollová, Alžběta měla na mysli jednu zásadní věc – a to fakt, že Meghan byla připravené se kvůli jejímu vnukovi všeho vzdát. „Své kariéry, identity, národnosti i domova v Torontu,“ vypočítává Nichollová.

„Královna měla pocit, že to nejmenší, co může udělat, je pozvat ji na Vánoce a zajistit, aby se cítila vítána,“ vysvětluje královská korespondentka. Takové pozvání totiž až dosud dostávali jen manželé a manželky členů královské rodiny.

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II.