Alessandra Ambrosio má co ukázat: Takhle jí to sekne v bikinách!

Alessandra Ambrosio 8

Autor: Jan Novák, stars24.cz

14. ledna 2018 20:23

Letošní Victoria´s Secret Fashion Show v Pekingu byla s velkou pravděpodobností pro Alessandru Ambrosio tou poslední. Brazilská modelka má však stále co ukázat. Podívejte se, jak jí to sluší v bikinách na pláži v Brazílii. Podívejte se na galerii.

Brazilská modelka Alessandra Ambrosio (36) se rozhodla skončit s přehlídkami pro Victoria’s Secret. Krásným Andílkem byla 17 let a dvakrát měla tu čest, že vynesla milionovou podprsenku.Tahle dlouhonohá kráska vysoká 176 centimetrů patří mezi Brazilky, které jsou se značkou luxusního spodního prádla spojeny už mnoho let.

Coby andílek Victoria’s Secret začala poprvé předvádět v roce 2000. Dva roky nato byla hlavní hvězdou show s podprsenkou Floral Fantasy Bra & Gift Set, jejíž cena se honosila sumou v přepočtu 54 milionů korun. A předváděla dost brzy po druhém porodu.

Ale milionové přehlídky nekončily. Dva roky později společně s kolegyní Adrianou Limou předvedly luxusní podprsenky Dream Angels Fantasy Bra, přičemž cena každé z nich byla v přepočtu 43 milionů korun.

Modelka s polsko-italskými kořeny začala být modelínou již ve svých dvanácti letech. A o dva roky později se dostala do finále brazilské Elite Model Look.

V 11 letech podstoupila plastickou operaci, když si nechala přišít uši. Oznámila to v roce 2006. Neměla to štěstí, jako většina modelek a objevily se u ní komplikace, kvůli kterým od té doby další zásahy plastických chirurgů odmítá.

Smlouvy měla se značkami Next, Armani, Christian Dior nebo Ralph Lauren a měla to štěstí, že se objevila se na obálkách nejznámějších módních časopisů. Také se ji povedlo uvést na trh vlastní módní značku.

Po třech letech vztahu se v roce 2008 zasnoubila s podnikatelem Jamiem Mazurem. Mají spolu krásnou devítiletou dceru a pětiletého syna.

Témata: Alessandra Ambrosio