Brad Pitt zklamal Aniston? Vtipkoval před ní o své přítelkyni!

Brad Pitt 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 15:02

O možné romanci Brada Pitta a Jennifer Anistonové se spekuluje už několik měsíců, teď se oba herce objevili na veřejnosti v jedné a té samé místnosti. Slavný herec si před bývalou manželkou neodpustil vtipy o nové přítelkyni.

Letošní galavečer Zlatých glóbů byl dlouho očekávaný i proto, že se mezi nominovanými objevili bývalí manželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová. „Asi na sebe narazíme, Jenn je dobrá kamarádka,“ uvědomoval si oblíbený herec v rozhovoru pro Entertainment Tonight. A měl pravdu…

Pořadatelé je totiž posadili ke dvěma sousedícím stolům, vstát od něj ale musel pouze Pitt, který proměnil nominaci v kategorii nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v cenu pro film Tenkrát v Hollywoodu. Během děkovné řeči mimo jiné poděkoval parťákovi Leonardu DiCapriovi, ale před zraky exmanželky také vtipkoval o své nové přítelkyni.

Hollywoodská hvězda nezapomněla poděkovat rodičům, maminka dokonce zvažovala účast. Proč nakonec nedorazila? „Chtěl jsem mámu vzít sem, ale v poslední době, ať se objevím vedle kohokoliv, hned je z ní moje přítelkyně, tak by to bylo trochu divný,“ uvedl v reakci na nejrůznější spekulace.

Pitta totiž senzacechtivá média často spojují právě s bývalou manželkou Jennifer Anistonovou, s níž jsou pouze přátelé, nebo s kolegyní Alií Shawkatovou. Herec ale v jednom z nedávných rozhovorů uvedl, že momentálně žádný romantický vztah nemá.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston