Harry a Meghan, zpátky do práce! Dovolená končí příznačně!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2020 12:33

Šest týdnů dovolené uteklo jako voda, princ Harry a vévodkyně Meghan se musí hlásit v Buckinghamském paláci zpátky do služeb britské královské rodiny. Královna Alžběta se navíc postarala o to, aby jejich dovolená skončila tak, jak se sluší a patří.

Princ Harry a jeho žena Meghan strávili závěr minulého a začátek tohoto roku společně se synkem Archiem na dovolené v Severní Americe. Už dnes se ale musí hlásit zpátky do práce, která hlavně Američance moc nevoní. Oficiální údaje z paláce totiž ukazují, že v porovnání s ostatními členy rodiny v plnění závazků dost zaostává.

Letos toho chce bývalá herečka s manželem stihnout více. Královna Alžběta jim na úvod svěřila úkol, který souvisí s místem jejich nedávné dovolené. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu mají navštívit Canada House, sídlo kanadského velvyslance v Londýně.

Pár se setká s velvyslankyní Janice Charetteovou a právě jejím prostřednictvím hodlá Kanaďanům poděkovat za to, jak vřele se k nim chovali během právě ukončené dovolené. Pravdou ale je, že ve Vancouveru došlo k menšímu nedorozumění.

Harryho a Meghan tam odmítli obsloužit ve francouzském restauraci, jejíž majitelka je podle svých slov musela odmítnout z důvodu obav o jejich bezpečí, které nedokázala úplně zajistit. Jinak ale moc sdílná nebyla, a tak se nedá vyloučit, že v tom bylo i něco osobního.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)