Meghan potěší královnu, ale poddané nikoliv: Tenhle krok jí lidé vyčtou!

Meghan Markle 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 19:32

Vévodkyně Meghan zatím práci moc času nevěnovala, a tak královnu Alžbětu jistě potěší, že to manželka jejího vnuka hodlá změnit. Zároveň se tím ale na nějaký čas vzdá něčeho jiného a obyčejné Brity tím jistě nepotěší.

Jak vás stars24.cz informoval, vévodkyně Meghan si na základě oficiálních statistik a údajů vysloužila označení nejméně pracující člen britské královské rodiny. Ačkoliv nový kalendářní rok zahájila na dovolené s manželem a synem Archiem, podle expertů se letos chystá zabrat.

Královský korespondent Omid Scobie řekl magazínu OK, že princ Harry a jeho žena budou mít letos víc pracovních závazků než během uplynulých 12 měsíců. Pro fanoušky monarchie z toho ale zároveň plyne jedna smutná zpráva.

Podle Scobieho je vzhledem k nabitému kalendáři královského páru jasné, že zplození druhého potomka momentálně není jejich prioritou. Šlo by prý spíš o příjemné překvapení.

Řada lidí přitom považovala oznámení těhotenství v letošním roce za hotovou věc, proto také sázkaři brali útokem sázkové kanceláře, které kolikrát pozastavily možnost sázet. Momentálně to ale vypadá, že se Archie sourozence zatím nedočká.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)