Michael Schumacher oslavil 51. narozeniny! FANOUŠCI JSOU ZKLAMANÍ!

Michael Schumacher 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. ledna 2020 16:32

Slavný závodník Michael Schumacher oslavil v pátek své 51. narozeniny. Mnoho fanoušků doufalo, že se aspoň v tento den dozví něco nového o svém idolu. Bohužel, chyba lávky. Rodina nadále zatvrzele mlčí.

Spekulace a různá vyjádření lidí co jej viděli sice tvrdí, že se prakticky nehýbe ani nemluví, ale nic z toho není oficiálně potvrzeno. Ani vyvráceno. Rodina mlčí jako hrob.

A fanoušky zaplavují různé dojmy a pocity. Někteří na sociálních sítích neskrývají zklamání a zoufalství nad tím, jestli Schumachera ještě vůbec někdy uvidí. Doufali proto, že aspoň na jeho narozeniny se objeví nějaké, byť malé informace. Ale nic.

Faktem zůstává, že šance na to, že jeho žena Corinna vystoupí na veřejnosti a na rovinu sdělí, jaký je Schumacherův stav, je mizivá. Stejně tak šance na to, že před veřejností vystoupí sám jezdec. Pokud jsou spekulace pravdivé, tak se mu za tu dobu povedlo přesunout se z postele na vozík. Z pohybového hlediska pravděpodobně jediná, byť významná změna.

Jediná poslední informace, která se objevila na veřejnosti, tvrdí že si sám závodník nepřeje, aby se o jeho stavu informovalo. Od té doby se fanoušci nic nového nedozvěděli. Michael zkrátka prý jen pořád bojuje.

Schumachera jsme měli alespoň na krátkou chvíli spatřit v dokumentu, který se o něm připravuje, ten byl ale odložen. Nezbývá proto, než jen doufat, že se někdy jeho stav zlepší natolik, že jej znovu uvidíme.

Témata: Michael Schumacher