Ozzy Osbourne umírá? NOVÉ INFORMACE! Jeho dcera přinesla drtivé přiznání!

Ozzy Osbourne zavítá s kapelou Black Sabbath do Prahy 30. června. Naposledy.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. ledna 2020 14:09 | Aktualizováno: 6. ledna 2020 12:31

Jak už stars24.cz informoval, slavný britský zpěvák Ozzy Osbourne podle serveru Radar Online umírá. Jeho dcera nyní na sociální síti napsala, co se skutečně děje a jak na tom je.

Zpěvák je údajně upoután na lůžko v bolestech. Nepoznává prý ani svou manželku Sharon. Je prý také přesvědčen, že se blíží jeho smrt. "Celý den leží v posteli a úpí bolestí, čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Polovinu času nepoznává ani svou rodinu," řekl serveru zdroj.

Jeho dcera Kelly na sociálních sítích přiznala, že zpěvák má za sebou opravdu těžký rok. A po zdravotní stránce na tom opravdu není nejlépe. Naštěstí to ale není tak vážné, aby byl jednou nohou v hrobě.

"Měli jsme skvělý začátek roku 2020. Šla jsem ven se svou rodinou a poté jsme se s mým otcem nasmáli. Přišla jsem domů a dočetla jsem se, že je na smrtelné posteli," uvedla.

"Není tajemstvím, že můj otec prožil těžký rok, co se zdraví týče," dodala s tím, že zatím naštěstí opravdu neumírá.

Zpěvák má podlomené zdraví i díky své minulosti. V roce 1978 jako práce neschopný schizofrenik se závislostí na alkoholu a drogách nevypadal, že by se někdy dal na úspěšnou sólovou dráhu, během níž vydělal miliony dolarů.

V posledních letech je zklidněný rocker také jednou z nejsledovanějších britských celebrit. V letech 2002 až 2005 se pravidelně objevoval na hudební stanici MTV v rodinné reality show Osbourneovi. Lidé jej tak mohli spatřit jako koktajícího, drogami a alkoholem sešlého otce, který nadává nad výkaly milovaných psů na křesle a má jen malou autoritu u svých dětí.

Témata: ozzy osbourne