Vévodkyně Kate ponížila sokyni: Tahle čísla hovoří za vše!

Kate Middleton 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 21:58

Vévodkyně Meghan nepadla do oka řadě Britů, kteří hledají nejrůznější argumenty, které by proti ní mohli použít. Dobře by jim mohla posloužit data o plnění pracovních závazků. Vévodkyně Kate jí to na celé čáře natřela.

Třetí kalendářní rok v roli člena britské královské rodiny právě začala vévodkyně Meghan, manželka prince Harryho. Poté, co dostala nezbytný čas na aklimatizaci uvnitř monarchie, si začala plnit pracovní povinnosti. Čísla ale hovoří jasně – od ostatních dostává pořádně na frak.

Server express.co.uk přinesl zajímavé srovnání. Meghan byla letos na mateřské dovolené, pořád ale zvládla splnit 28 pracovních závazků. V porovnání s Kate, která byla na mateřské o rok dříve, ale dost pokulhává.

Manželka prince Williama si navzdory rodičovským povinnostem splnila 42 závazků. Američanka v tom samém roce zvládla jen o tři víc, ačkoliv jí samotné nic nebránilo. Není proto divu, že byla označena za nejméně pracující členku britské královské rodiny.

Ostatně konec uplynulého roku strávili vévoda a vévodkyně ze Sussexu na dovolené v zahraničí, a tak se vlastně není čemu divit. Otázkou je, jestli bude královna Alžběta vyžadovat v novém kalendářním roce nápravu.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr)