Královna Alžběta VYRAZILA Meghan a Harryho z paláce?! SEBERE JIM TITULY?!

Královna Alžběta II. 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. ledna 2020 12:32 | Aktualizováno: 4. ledna 2020 22:05

Není tajemstvím, že vévodkyně Meghan a princ Harry trávili vánoce mimo královský palác, a to dokonce v zámoří, v Kanadě. To ale údajně neunesla královna Alžběta, která je měla z královské rodiny vyhodit.

Jak už stars24.cz informoval, Meghan, Harry a jejich syn Archie opustili Británii, aby zamířili do Spojených států, poté se přesunuli do Kanady, kde strávili Vánoce. 

Přiletěla za nimi z USA i matka vévodkyně a britská média následně dodala, že za nimi dorazili i jejich přátelé, pravděpodobně z USA. Kromě Vánoc všichni strávili i novoroční oslavy v Kanadě.

To ale údajně neunesla královna Alžběta II. Ta měla podle magazínu Star reagovat tím nejtvrdším možným způsobem. Za to, že se Meghan a Harry rozhodli na Vánoce odjet, jim má odebrat tituly, vykopnout je z královského paláce a sebrat jim příjmy.

Server Gossip Cop, který vyvrací mýty o celebritách, ale tvrdí, že tvrzení magazínu nedává smysl. Už jen proto, že podle něj měla toto rozhodnutí královna učinit už před několika měsíci. Tedy ještě před Vánoci.

na celém příběhu ale nesedí mnohem více věcí a podle serveru je to proto, že je smyšlený. Ani Meghan, ani Harry nebudou z paláce vyhozeni. Co by se ale mohlo stát, že by skutečně mohli přijít o královskou rentu. Ne však kvůli vánocům.

Spekuluje se totiž o tom, že by měli mít královskou rentu pouze členové, kteří jsou v přímé dědické návaznosti na trůn. A to vévodkyně Meghan není.

V takovém případě by jí nezbylo nic jiného než se vrátit do práce. A ačkoliv se spekulovalo, že se talentovaná herečka do natáčecího procesu už pravděpodobně nevrátí, především proto, že by na to neměla čas, je možné, že to nakonec dopadne obráceně.

Témata: Královna Alžběta II. Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)