Kate a William DOJALI VEŘEJNOST! Tohle od nich nikdo nečekal!

Vévodkyně Kate 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. ledna 2020 20:41 | Aktualizováno: 4. ledna 2020 22:04

Na instagramovém účtu vévodkyně Kate a prince Williama se objevilo dlouhé video, které shrnulo celý jejich rok 2019. Překvapivě se v něm objevila i vévodkyně Meghan, což řadu Britů dojalo!

Vidět můžeme řadu fotografií a záběrů z mnoha akcí a událostí, na kterých nechybí jak jejich děti, tak překvapivě ani vévodkyně Meghan. Spekuluje se přitom, že Meghan s Kate mezi sebou nemají nejlepší vztahy.

Zřejmě i právě proto řada příznivců ocenila, že se záběry s Meghan na účtu Kate a Williama objevily. Naopak se někteří fanoušci podivovali u rozloučení s rokem 2019, které zveřejnila Meghan s Harrym.

To sice proběhlo opět formou videa, avšak o něco kratším. Překvapivé také je, že úvodní a závěrečná fotka je vyhrazena pouze Harrymu s jejich synem Archiem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

To all the fantastic organisations and inspirational people we met and worked with in 2019: Thank you for a wonderful year, and see you in 2020!

Příspěvek sdílený Kensington Palace (@kensingtonroyal), Pro 30, 2019 v 3:25 PST

O vzájemném napětí mezi vévodkyněmi Meghan a Kate se ve Velké Británii spekuluje už delší dobu. Poté, co si první jmenovaná vylila srdíčko v emotivním televizním rozhovoru, se blýskalo na lepší časy. Manželka prince Williama prý tehdy projevila soucit a rivalce zatelefonovala, aby jí podpořila. U toho ale všechno zůstalo.

Předpoklad, že když jsou obě vévodkyně vrstevnice – je jim 38 let, tak si budou rozumět, se míjí s realitou. Zájmy obou vznešených dam jsou totiž značně odlišné. Zatímco Kate má nepochybně na prvním místě svou rodinu, bývalou herečku Meghan stále neopustila touha stát v záři reflektorů. Ke sblížení proto nepomohlo ani narození malého Archieho.

Naopak, ještě před jeho narozením se Meghan povedlo Kate rozbrečet. Meghan údajně prohlásila, že nechce, aby její dítě mělo s Kate cokoliv společného. To manželka prince Williama nerozdýchala několik dní se z toho vzpamatovávala. Chtěla totiž, aby byla celá rodina pohromadě.

Témata: Kate Middleton