Na Daru Rolins se konečně usmálo štěstí? PRAVDA o novém partnerovi!

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 16:58

Dara Rolins je už pěkně dlouho sama a s hledáním nového partnera, navzdory výzvám ze strany fanoušků, nijak nespěchala. Usměje se na ní v novém roce konečně štěstí? Nebo se tak už stalo?

Dara Rolins zůstává nezadaná od rozchodu s rapperem Rytmusem, který si od té chvíle stihl najít manželku a maminku svého prvního syna. Naposledy v březnu minulého roku se jasně vyjádřila na téma nového partnera, když popřela, že by někdo takový existoval. Změnilo se něco během uplynulých měsíců?

Pohledná Slovenka si o Vánocích pozvala domů chlapa. Navzdory všem možným spekulacím se ovšem s otcem Laury Matějem Homolou pouze sešli jako rodina, což dělají každý rok. Po Novém roce se Dara s dcerou chystá za exotikou. Bude jí dělat doprovod i nějaký muž?

„Zatím nic oficiálního. Abych to uvedla na pravou míru, nikoho nemám. Je to o tom, že nikoho nehledám. On ten osud to pořeší za nás,“ řekla webu super.cz s tím, že rozhodně nebude nikoho vyhlížet.

Fanouškům, kteří by jí nového partnera přáli, ale přece jen dala naději. Oblíbená zpěvačka totiž slíbila, že až někdo takový bude, nebude mít problém prozradit, o koho se jedná. Tak uvidíme, kdo bude mít to štěstí.

Témata: Dara Rolins