Vévodkyně Meghan a princ Harry: NOVÁ FOTKA ARCHIEHO!

Meghan Markle, princ Harry a Archie 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. ledna 2020 11:46

Britská vévodkyně Meghan a princ Harry se zcela nečekaně po dlouhé době ozvali světu. Zveřejnili dokonce fotografii jejich syna Archieho!

Jak už stars24.cz informoval, Meghan, Harry a jejich syn Archie se přesunuli do Kanady, kde strávili Vánoce i novoroční oslavy. Je tedy pravděpodobné, že fotografie pochází právě odtud.

Konkrétně by podle britských médií mohla být pořízena v utajeném sídle britské rodiny na ostrově Vancouver Island, kde se královský pár schoval před světem.

"Útěk" z Británie je součástí jejich plánu, jak se vyhnout všeobecnému zájmu veřejnosti, který tvrdě dopadá především na vévodkyni Meghan. Díky tomu jsou ale médii tvrdě kritizováni.

Například také proto, že se měli všichni tři vrátit do Británie poté, co došlo k hospitalizaci prince Philipa. Údajně na ně dokonce měla královská rodina naléhat, aby přiletěli zpět domů, Meghan s Harrym se na to ale doslova vykašlali. Ani pobyt britského prince v nemocnici je nepřiměl k návratu.

A to pobouřilo jak královskou rodinu, tak i samotné Brity. Ti jsou podle tamních médií přesvědčeni, že Meghan a Harryse chovají sobecky a bezohledně a že to už opravdu přehání!

Témata: Meghan Markle Princ Harry Archie Harrison Mountbatten-Windsor