Princ Philip přežil svou smrt? Měl místo na zvláštním seznamu celebrit!

Princ Philip 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 18:01

Každý rok vzniká v zahraničí zvláštní seznam celebrit, kterým je předvídána smrt. Letos ale jeho tvůrci moc úspěšní nebyli. Tipovali kupříkladu, že svět opustí princ Philip, manžel královny Alžběty. To se ale spletli.

Jak už vás stars24.cz informoval, zahraniční zpravodajská agentura Associated Press zařadila do výčtu vlivných lidí, kteří nás v roce 2019 opustili, i dva české občany - zpěváky Karla Gotta a Věru Bílou. V zahraničí se ale zabývají i poměrně morbidní zábavou, při které tipují, kdo během roku zemře.

Celý žebříček je k dispozici na webu deathlist.net. Na jeho čele byl pro letošní rok herec Kirk Douglas. Otec Michaela Douglase ale nadále žije. Na seznamu bylo celkem 50 lidí a během uplynulých 12 měsíců jich zemřelo jen 13.

Z lidí, jejichž jména vám něco řeknou, trefili autoři Death Listu úmrtí dvou slavných světových státníků - francouzského exprezidenta Jacquese Chiraca a zimbabwského diktátora Roberta Mugabeho. 

Navzdory místu na seznamu se i roku 2020 dožije novinář Larry King nebo zpěvačka Tina Turnerová. Do Nového roku vstoupí i princ Philip, který byl na čtvrtém místě, ačkoliv před Vánoci strávil několik dní v nemocnici. My přejeme všem hodně zdraví!

Témata: Princ Philip Kirk Douglas Tina Turner Larry King