Brad Pitt: Navzdory snaze Anistonové ho trápí anorexie?

Brad Pitt 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 15:56

Brad Pitt nedávno přiznal problémy s alkoholem, podle některých médií však další potíže tají. Týkat se mají příjmu potravy a váhy. Pomoci se mu údajně snaží bývalá manželka Jennifer Anistonová. Co je na tom pravdy?

Od rozvodu Brada Pitta s Angelinou Jolie dávají nejrůznější média opět dohromady hvězdný pár Pitt a Jennifer Anistonová. Jenže jen zřídkakdy mají tyto historky reálný základ, což je s největší pravděpodobností případ i té nejnovější.

Podle tuzemského serveru sip.denik.cz trpí hvězdný hollywoodský herec anorexií, údajně má mít o 10 kilogramů méně, než by vzhledem ke své výšce mít měl. Představitelka servírky Rachel mu prý měla vyvařovat nejrůznější dobroty, ale její bývalý manžel ztratil všechen apetit kvůli vyčerpávající rozvodové bitvě s Angelinou Jolie.

Pravdou je, že soudní spor se opravdu táhl dost dlouho, dotažen byl až letos na jaře, tři roky po rozchodu. Pitt a Anistonová jsou podle všeho opravdu v kontaktu, ale pouze jako kamarádi. Nezdá se však pravděpodobné, že by hvězda seriálu Přátelé v poslední době exmanželovi vařila.

Pitt navíc nedávno vyvrátil, že by momentálně měl jakýkoliv romantický vztah. „Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ řekl narovinu v rozhovoru pro magazín New York Times.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston