Sám doma a Stallone v hlavní roli? Takhle by to dopadlo!

Sylvester Stallone v parodii filmu Sám doma

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 13:18

Legendární rodinnou komedii Sám doma viděl asi každý z nás, verzi se Sylvesterem Stallonem na místě Macaulaye Culkina jsme ale neznali. O letošních Vánocích se stala hitem internetu.

K Vánocům už neodmyslitelně patří hollywoodská klasika Sám doma, rodinná komedie s Macaulayem Culkinem v roli malého Kevina. Co kdyby hlavní postavu hrál mnohem starší Sylvester Stallone? Ano, zní to šíleně, jenže se našli lidé, které to opravdu zajímá.

Na youtubovém profilu Ctrl Shift Face se objevil krátký film Home Stallone, který spojuje původní anglický název filmu s příjmením legendárního akčního herce. Na výsledek se můžete podívat sami v přiloženém videu.

Jsme ale přesvědčeni, že fanoušky snímku Sám doma potěšila parodie víc než záměry studií Disney. Slavná filmová společnost totiž letos oznámila, že plánuje remake. Diváci ale tuto myšlenku moc neocenili. 

Diváci proto filmařům vzkazují, aby se od filmu „drželi dál“ a „nechali ho na pokoji“. Na sociální síti se ke kritikům připojil i sám Macauley Culkin. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.

Témata: film Sám doma Sylvester Stallone