Královna tuší problém: Monarchie se v novém roce otřese v základech!

Královna Alžběta II. 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. prosince 2019 10:33

Britská monarchie už zažila klidnější roky, po tom letošním turbulentním to ale vypadá, že si královská rodina v čele s královnou Alžbětou neodpočine ani v roce 2020. Čeho se mají v Buckinghamském paláci obávat?

V kronice britské královské rodiny je v roce 2019 několik černých kaněk. Britská média jej dokonce srovnávali s královniným „annus horribilis“, rokem 1992. Monarchie tehdy zažila krizi kvůli odloučení prince Andrewa od manželky Sarah, rozvodu princezny Anny či počínajícím problémům prince Charlese a Diany. Navíc došlo k požáru zámku Windsor.

V končícím roce zasáhl rodinu skandál prince Andrewa kvůli jeho stykům s Jeffreym Epsteinem. Kontroverze budilo i chování prince Harryho a vévodkyně Meghan. O klid se nepostaral ani princ Philip. V lednu havaroval nedaleko privátního sídla Sandringham, o Vánocích zase skončil v nemocnici.

Královská astroložka Debbie Franková, která dělala horoskopy pro princeznu Dianu, ale předvídá, že ani rok 2020 nepřinese monarchii klid. Pro Buckinghamský palác má spíše špatné zprávy.

„Soucítím s královnou Alžbětou, protože to vypadá, že má před sebou další problémy. Po potížích v roce 2019 to bude i v nadcházejícím roce jako na houpačce,“ prozradila Franková britskému deníku The Sun. Tak uvidíme… 

Témata: Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)