Tohle už Meghan a Harry opravdu přehnali! Královská rodina V ŠOKU z jejich činu!

Meghan Markle a Alžběta II. 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. prosince 2019 15:27 | Aktualizováno: 31. prosince 2019 12:41

Britský princ Harry a vévodkyně Meghan zřejmě nemají soudnost. Je o tom přesvědčena část Britů poté, co vyšlo najevo, kde a jak trávili Vánoce. A především poté, co unikla informace o tom, co se dělo za zdmi královského paláce v Británii.

Jak už stars24.cz informoval, Meghan, Harry a jejich syn Archie opustili Británii, aby zamířili do Spojených států, poté se přesunuli do Kanady, kde strávili Vánoce. 

Přiletěla za nimi z USA i matka vévodkyně a britská média následně dodala, že za nimi dorazili i jejich přátelé, pravděpodobně z USA. Kromě Vánoc mají všichni strávit i novoroční oslavy v Kanadě.

Ačkoliv se původně spekulovalo o tom, kde se královský pár nachází, média rychle vypátrala, že utajené sídlo britské rodiny se nachází na ostrově Vancouver Island.

Britská média ale zjistila i mnohem podstatnější věc. Podle serveru Daily Mail se totiž měli všichni tři vrátit do Británie poté, co došlo k hospitalizaci prince Philipa.

Údajně na ně dokonce měla královská rodina naléhat, aby přiletěli zpět domů, Meghan s Harrym se na to ale doslova vykašlali. Ani pobyt britského prince v nemocnici je nepřiměl k návratu.

A to pobouřilo jak královskou rodinu, tak i samotné Brity. Ti jsou podle tamních médií přesvědčeni, že Meghan a Harryse chovají sobecky a bezohledně a že to už opravdu přehání!

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)