Dara Rolins: Je ráda za rok plný zklamání?

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 18:33

Jen poslední dva dny zbývají do konce roku 2019, a tak pomalu nastává čas bilancovat. Slova se ujala Dara Rolins, která podle svých slov zažila i mnoho zklamání. Co měla konkrétně na mysli?

Sice ještě není poslední den v roce, ale Dara Rolins už se rozhodla končící rok 2019 zhodnotit. Ostatně Vánoce, které oslavila s dcerou Laurou a jejím otcem Matějem Homolou, už má za sebou, tak proč ne… 

Podle jejích slov jí i letošní rok připravil mnohá zklamání. „Za ten rok se stane hodně věcí, které nás zklamou, potěší, zarmoutí, vynervují, rozčílí, přinutí nadávat, plakat, prostě všechno, a to je dobře,“ svěřila se podle webu cas.sk agentuře SITA.

„Já nelituji ani těch nepříjemných emocí a momentů, při kterých mi bylo těžko, protože si myslím, že i to mě formuje a vytváří to zas sled těch dalších událostí, při kterých, naopak, cítím pohodu a štěstí, a umím si vážit minut, kdy ty věci fungují,“ vysvětlila oblíbená zpěvačka.

Každý rok má pro ni kouzlo, i když je to vždy náročné. „V každém roce jsem extrémně aktivní, to už je takový můj standard, nedokážu si představit, že bych na konci roku říkala, že tento bylo volnější, tak jsem si pěkně oddechla a načerpala síly,“ dodala s humorem.

Témata: Dara Rolins