Harry a Meghan: Vedlejší úmysly s královskými tituly!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 16:30

Ačkoliv jsou královské tituly dědičné, princ Harry a vévodkyně Meghan se rozhodli s nimi nakládat, jako by jim měly patřit navěky. Na konci roku se totiž ukázalo, že s tituly mají vedlejší úmysly.

Princ Harry a vévodkyně Meghan jsou držiteli královských titulů, se kterými ale nakládají opravdu netradičně. I kvůli tomu se nedávno ozvaly tisíce obyvatel města Brighton and Hove, kteří sepsali petici, v níž žádají jejich odebrání. Rodiče malého Archieho si z toho ale velkou hlavu nedělají. Teď totiž učinili další neobvyklý krok.

Zatímco jsou na dovolené v zámoří, objevila se informace, že si nechali zaregistrovat ochrannou známku týkající se královských titulů. Ty jsou přitom dědičné, je tedy jasné, že jednoho dne se jejich držitelem stane někdo další. Rozhodnutí proto opět budí kontroverze.

Jako vévoda a vévodkyně ze Sussexu si nechali registrovat označení Sussex Royal, které používají pro svůj instagramový profil nebo charitativní nadaci. Co tím britsko-americký pár získá?

Podle Úřadu pro duševní vlastnictví umožňuje registrace nabízení zboží či služeb. Harry a Meghan tedy mohou tímto tahem vydělat pěkný balík peněz. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)