Tajemství hrobu tragicky zesnulé herečky z Národního: Nikdo neví, kde je!

Monika Potokárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 20:25

Slovensko zasáhla před časem tragická zpráva o úmrtí herečky tamního Národního divadla Moniky Potokárové, která si sama vzala život. Příbuzní už ji několik týdnů nazpět pohřbili, s lidmi se ale odmítají podělit o jednu důležitou informaci.

Slovenské národní divadlo se před koncem roku muselo vypořádat s velkou lidskou ztrátou. Jak vás stars24.cz informoval, členka tamního činoherního souboru Monika Potokárová (†27) si rozhodla vzít sama život.

Už počátkem prosince proběhl na hřbitově v Košicích přísně tajný smuteční obřad, který se konal v brzkých ranních hodinách. S talentovanou umělkyní se loučila jen asi desítka nejbližších včetně manžela Roberta Rotha. Nikdo z nich se teď nechce podělit o informaci, kde přesně se místo posledního odpočinku mladé herečky nachází.

„Rodina si to nepřeje,“ odpověděli zaměstnanci hřbitova serveru pluska.sk na otázku, v jaké části se hrob nachází. Příbuzní pak na dotazy vůbec nereagují. Dokonce ani pracovníci nedalekého květinářství nemají ponětí, kam poslat lidi, kteří se jich ptají.

„Lidé nejprve zajdou na správu, potom obcházejí návštěvníky hřbitova. My jim taky neporadíme, protože místo nepoznáme. Minule sem přišla matka s dcerou. Děvče tvrdilo, že bylo spolužačkou herečky. Donesli krásný věnec, položili ho nakonec k ústřednímu kříži, protože hrob nenašli. Bylo mi jich líto,“ svěřila se webu květinářka. 

Témata: Monika Potokárová