Harry a Meghan riskují? Z obav o bezpečí páru padlo klíčové rozhodnutí!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 10:15

Princ Harry a vévodkyně Meghan tráví konec roku 2019 v Severní Americe, odkud bývalá herečka pochází. Jejich cestu ale doprovází obavy o jejich bezpečí. Právě kvůli nim padlo jedno klíčové rozhodnutí.

Princ Harry a jeho žena Meghan si koncem letošního kalendářního roku vzali několikatýdenní dovolenou, kterou se rozhodla strávit v Severní Americe i s malým synem Archiem. Ze zámoří poslali do Velké Británie vánoční pohlednici, ale poddané si tím na svou stranu nezískali. 

Britové totiž vévodovi a vévodkyni ze Sussexu vyčítají, že se rozhodli strávit Vánoce v cizině. Berou to jako zradu královny Alžběty i ostatních členů britské královské rodiny, kteří se o svátcích pravidelně scházejí na privátním sídle Sandringham v hrabství Norfolk. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu ovšem zvolili jiný program.

Ani za velkou louží jim ale nejdou za ruku. Podle informací britského webu odmítli pár obsloužit ve francouzské restauraci Deep Cove Chalet v kanadském Vancouveru. Právě tam trávili Harry a Meghan vánoční svátky. 

Majitelka restaurace Bev Hoffelová prozradila, že rodiče malého Archieho musela odmítnout z obav o jejich bezpečí, které jim nedokázala úplně zajistit. Konkrétnější ale být nechtěla. Harry a Meghan museli azyl hledat jinde. 

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)