Harry a Meghan: Vánoce s královnou vyměnili za tohle!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 11:24

Princ Harry a vévodkyně Meghan vyměnili Vánoce s královskou rodinou za dovolenou v zámoří. Brity jejich rozhodnutí moc nepotěšilo, stejně jako nejnovější informace o tom, co vlastně na druhé straně Atlantiku dělají.

Jak už jsme vás mnohokrát informovali, princ Harry a jeho žena Meghan se na konci letošního roku rozhodli vzít si na několik týdnů volno, které tráví v Severní Americe i s malým synem Archiem. Ze zámoří poslali do Velké Británie vánoční pohlednici, ale poddané si tím neudobřili.

Britové totiž vévodovi a vévodkyni ze Sussexu nemohou odpustit, že se rozhodli strávit Vánoce mimo Ostrovy. Vnímají to jako zradu královny Alžběty i ostatních členů britské královské rodiny, kteří se o svátcích pravidelně scházejí na privátním sídle Sandringham v hrabství Norfolk. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu ovšem zvolili jiný program.

Harry a Meghan jsou podle svědectví momentálně v Kanadě, kde je měli zastihnout na pěších tůrách i při běhání. Většina z nás si asi umí představit lepší způsob, jak trávit svátky.

S párem se dle serveru express.co.uk setkala Bev Koffelová, spolumajitelka restaurace na ostrově Vancouver Island. Potkala prý nejen prince s manželkou, ale i jejich ochránce. „Chodí tady běhat. Je to tak trochu vzrušující. Vzpírají se tak tradicím a já jim přeji všechno nejlepší,“ svěřila se podnikatelka.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)