Rytmus a Jasmina: První Vánoce ve třech!

Rytmus a Jasmina slavili první Vánoce ve třech 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 17:15

Nejslavnější slovenský pár současnosti má za sebou první Vánoce ve třech, v letošním roce se totiž Rytmusovi a jeho ženě Jasmině narodil prvorozený syn Sanel. Není divu, že si Štědrý den náležitě užili.

Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina se moc těšili na letošní Vánoce. Rok 2019 byl v jejich životě opravdu přelomový, zvlášť Patrik si definitivně uvědomil, že hudba není v jeho srdci na prvním místě.

Letos se totiž na zámku v Pezinku vzali a stali se nejslavnějším slovenským párem současnosti, především se ale stali rodiči. V létě se jim narodil prvorozený syn Sanel a balkánská kráska tak konečně může konstatovat, že už jim v životě nic nechybí. Není divu, že první Vánoce ve třech intenzivně prožívali.

Oba se na sociální síti pochlubili fotkou od vánočního stromku. „Naše nejhezčí! Tato momentka zachytává úplně všechno, úplně. To nejhezčí mám pod stromečkem, rodinu. Nádherné Vánoce Vám všem přeje rodina Vrbovská,“ komentovala svůj snímek Jasmina.

I Rytmus se na Štědrý den dojímal. „Být manželem a otcem je největší dárek, jaký může chlap dostat. Děkuji za všechno. Mějte pěkné svátky,“ dodal rapper.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič