Jennifer Aniston a Brad Pitt: Oslava velkého společného úspěchu?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 15:52

Jennifer Anistonová a Brad Pitt k sobě roky po rozvodu opět hledají cestu a pomáhají jim k tomu i společné úspěchy. Oba byli kupříkladu nominováni na Zlatý glóbus a společně to chtějí také řádně oslavit.

Bývalé manžele Jennifer Anistonovou a Brada Pitta dávají mnohá zahraniční média znovu dohromady, oni jsou ale pouze přátelé, nikoliv životní partneři. V nejnovějším příběhu magazínu New Idea by ale tento fakt nebyl překážkou.

Podle časopisu plánují obě hollywoodské hvězdy společnou party na oslavu nominací na Zlaté glóby. „Brad a Jen přišli s tímto nápadem před pár měsíci a jsou u vytržení z toho, že se to opravdu odehraje,“ tvrdí zdroj, který má být dobře obeznámený se situací.

„Roky si přáli dostat řadu svých společných přátel do jedné místnosti. Tady dostanou příležitost jeden druhému poděkovat, poklábosit a dát si pár skleniček na zdraví,“ dodává zasvěcenec. 

Každopádně o jakémkoliv večírku neexistuje sebemenší důkaz. Server Gossip Cop oslovil zástupce hvězdy seriálu Přátelé, podle která je celá story magazínu New Idea smyšlená. Pitt a Anistonová žádnou party nechystají. 

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston