Meghan a Harry terčem pomsty královny: Podívejte se na toto!

Královna Alžběta II. 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 13:06

Meghan a Harry se rozhodli letošní Vánoce strávit mimo Velkou Británii. Rozhodla se jim za to královna Alžběta pomstít? Jedna jediná fotografie by klidně mohla posloužit jako důkaz.

„Cesta samozřejmě není vždy hladká a tento rok se zdála být často celkem hrbolatá, ale malé kroky mohou změnit svět,“ řekne královna Alžběta na Boží hod vánoční, jehož úryvky už včera zveřejnil Buckinghamský palác. Poddané ale zaujala i fotografie ze zákulisí natáčení.

Panovnice na ní sedí za stolem, na kterém jsou vyskládané fotografie členů britské královské rodiny - prince Philipa, jejího syna Charlese s manželkou a vnuka Williama s vévodkyní Kate a jejich třemi dětmi. Snímek prince Harryho, vévodkyně Meghan a jejich syna Archieho ale chybí. Proč?

„Fotografie použité během královnina vánočního projevu jsou samozřejmě záležitostí volby, ale rozhodně nejde směrem k Harrymu a Meghan o naschvál,“ vysvětlila webu oprahmag.com královská komentátorka Victoria Howardová. 

Podle ní jsou fotografie voleny podle nástupnické linie. „Pokud se podíváte na předcházející roky, nejčastěji šlo o fotky královny a prince Philipa a nejbližších následníků trůnu, princů Charlese, Williama a George. Má to reprezentovat kontinuitu a budoucnost monarchie,“ dodala expertka. 

Témata: Královna Alžběta II. Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)