Dara Rolins: Na Vánoce pozvala svého "ex"!

Dara Rolins slavila Vánoce s dcerou a svým 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 16:27

Ačkoliv zůstává Dara Rolins po rozchodu s rapperem Rytmusem zadaná, na Vánoce přivítala u stolu u sebe doma chlapa. Především kvůli dceři Lauře pozvala svého expartnera a jejího tatínka Matěje Homolu. Jak jim to spolu slušelo?

Ačkoliv spolu Dara Rolins a otec její dcery Matěj Homola nežijí už pěknou řádku let, najít společnou řeč jim problém evidentně nedělá. Před pár dny společně spontánně vystoupili na vánočním koncertě oblíbené zpěvačky. Tím to ale zdaleka neskončilo.

Jak pohledná Slovenka avizovala dopředu, frontman kapely Wohnout dostal na 23. prosince pozvání na rodinnou oslavu Vánoc. Dara ji pečlivě zdokumentovala a fotku zveřejnila na instagramu. „Naše tento rok první, právě probíhající Vánoce. Pozdravujeme vás a všem přejeme Šťastné a veselé!“ vzkázala prostřednictvím instagramu.

Rolins už s předstihem prozradila, co budou mít v předvečer Štědrého dne dobrého. „Vařím i štědrou večeři, ale je to taková jednodušší verze, máme polévku a řízek, protože Matěj nemá rád kapra,“ svěřila se magazínu Báječná žena

V hudebnické rodiny není vyloučeno, že se hrály koledy. Ostatně na Dařině vánočním koncertě zahráli s Homolou, který ji doprovodil na ukulele, píseň Půjdem spolu do Betléma. 

Témata: Dara Rolins Matěj Homola (zpěvák)