Kate a William: Únik důvěrně soukromé fotografie!

Princ William s celou rodinou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 21:57

Princ William a vévodkyně Kate mají pouhých pár dní před Vánocemi starosti. Do světa unikla důvěrná soukromá fotografie, na které jsou i jejich děti. Ve snímku se navíc začali pitvat i experti.

Vánoce prožívají i členové britské královské rodiny, ačkoliv třeba princ Harry a vévodkyně Meghan se letos rozhodli společnou oslavu sabotovat. Naopak jeho bratr s manželkou prožívají i ty nejmenší detaily, jako je např. příprava vánoční pohlednice.

Letošní výtvor prince Williama a vévodkyně Kate ale s předstihem unikl do médií. Objevil se třeba na sociálních sítích, kupříkladu na Twitteru. Na snímku je vidět celá rodina a je patrné, že fotografie pochází někdy z letních měsíců.

#new The Cambridge Christmas Card #christmas #cambridge #KateMiddleton #DuchessofCambridge #princewilliam #dukeofcambridge #cambridge #princegeorge #princesscharlotte #PrinceLouis pic.twitter.com/6NMKjZyn1J

— Kate Middleton (@secretofellie) 18. prosince 2019

Pohlednici rozebrala pro web thesun.co.uk odbornice na řeč těla. „Motorka má zdůrazňovat Williamův machismus. Kate je po jeho boku a jednou rukou drží řídítka, aby ukázala, že i ona se podílí na řízení,“ domnívá se Judi Jamesová.

„Vrátila se navíc ke kytičkovaným šatům jen za 120 liber (3500 korun - pozn. red.), který jsme na předchozích vánočních pohlednicích neviděli. Je to krok od sebejistých póz z minulosti,“ dodává expertka. 

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)