Dara Rolins se svým „ex“: Poklekl před ní a vysekl poklonu!

Matěj Homola a Dara Rolins s dcerou Laurou 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 15:00

Zatímco s některými expartnery to Dara Rolins nemá jednoduchém, s jedním našla navzdory křivdě společnou řeč, snad i kvůli dceři. Hudebník Matěj Homola teď před bývalou láskou dokonce poklekl a vysekl jí poklonu.

Od rozchodu s Rytmusem je Dara Rolins nezadaná, to ale neznamená, že by se z jejího života zcela vytratili muži. Zatímco o rapperovi se pohledná Slovenka úplně bavit nemusím, s jiným expartnerem vychází evidentně dobře a všichni měli v těchto dnech jedinečnou možnost se o tom přesvědčit.

Frontman tuzemské kapely Wohnout Matěj Homola totiž s matkou dcery Laury vystoupil na jejím vánočním koncertě, kde ji doprovodil na ukulele v písni Půjdem spolu do Betléma. Podle očitých svědků před svou někdejší láskou dokonce na malý moment poklekl.

„Je to takové spontánní, nemáme to vůbec nacvičené, ale tím, že se vnímáme a jsme vcítěni jeden do druhého vzájemně, tak to nemůže dopadnout jinak než dobře. Minimálně pro nás dva,“ řekla zpěvačka dle serveru blesk.cz.

Homola nejen, že před Darou poklekl, on jí také na sociální síti vysekl poklonu. „Bylo mi ctí zahrát a zazpívat duet s osobou blízkou na jejím vážně skvěle zprodukovaném a vyprodaném vánočním koncertě,“ napsal na instagramu.

Témata: Dara Rolins Matěj Homola (zpěvák)