ŠOK: Brad Pitt POŽÁDAL O RUKU Jennifer Aniston?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. prosince 2019 15:15 | Aktualizováno: 18. prosince 2019 23:01

Před patnácti lety spolu randili, poté si ale každý šel svou cestou. Nyní se zdá, že si k sobě Brad Pitt a Jennifer Aniston opět našli cestu. Tvrdí to alespoň magazín NW s tím, že se oba herci zasnoubili!

Pitt dal podle magazínu Anistonové diamantový prsten během příprav na společnou dovolenou. Údajně mi ho pomohla vybrat jeho třináctiletá dcera Shiloh, která mu dokonce vnutila myšlenku, aby si herečku vzal.

Tvrdí to anonymní zdroj magazínu s tím, že se oba mají vídat od února letošního roku. A Shiloh je údajně ze zásnub nadšená.

Zajímavé je, že před několika dny oba možný vztah popřeli. Pitt řekl deníku New York Times, že od rozvodu s Angelinou Jolie s nikým nerandí. A Aniston v The Howard Stern Show uvedla, že je velmi zaneprázdněná a nemá na vztahy čas.

Server Gossip Cop proto opět připomíná, že jde o výmysly, které nemají reálný základ. Ostatně vztah obou herců se nepropírá poprvé, naopak. Téměř denně se objevují nové "zaručené" zprávy o jejich randění.

In Touch například už před rokem napsal, že herci a bývalí partneři Brad Pitt a Jennifer Aniston měli tajnou svatbu. Mělo jít o zahradní slavnost, na které byli přítomni Pittovy děti a George Clooney.

Magazín své tvrzení opřel o anonymní zdroj a obálku ilustroval fotografií Brada Pitta ve smokingu a Jennifer Aniston v šatech. Ve skutečnosti se ale jednalo o fotomontáž.

Magazín svou zprávu neopravil ani se neomluvil, namísto toho za šířením falešných informací o tom, že jsou oba herci opět spolu. Napsal dokonce, že se jim narodila holčička.

I magazín OK! už několik měsíců píše, že slavný hollywoodský pár je opět spolu. Jak se ale ukazuje, ve skutečnosti na tom skutečně není nic pravdy. 

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston