Dokonalá Kate? Vévodkyně přiznala vadu na kráse!

Kate Middleton 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 21:06 | Aktualizováno: 18. prosince 2019 13:47

Vévodkyně Kate je pro řadu lidí symbolem dokonalosti, ona sama se tak ale nevnímá. Manželka prince Williama o tom všechny přesvědčila, když přiznala jednu velkou chybu. O co přesně šlo?

Vévodkyni Kate obdivují ženy po celém světě a spousta z nich ji považuje za dokonalou osobu. Říká se ale, že nikdo není dokonalý, a poddaní se o tom na vlastní oči přesvědčili. Trojnásobná maminka totiž učinila pozoruhodné přiznání před televizními kamerami.

Společně s princem Williamem totiž zavítali do vánočního speciálu televizní kuchařky Mary Berryové. Řeč byla samozřejmě o jídle, ale i o tom, jak si manželka budoucího krále vyzkoušela práci v gastronomickém průmyslu.

Jako Kate Middletonová si totiž v mládí vyzkoušela práci servírky. „Byla jsem hrozná,“ přiznala vadu na kráse. Kuchyně jí ale není cizí a k plotně se prý občas postaví i princ William. Přes jídlo se dokonce snažil na svou ženu zapůsobit.

„Když jsme byli na univerzitě, vařil různá jídla. Myslím, že se na mě tehdy snažil zapůsobit boloňskou omáčkou a podobnými věcmi,“ prozradila vévodkyně, která pochválila svého muže za to, že dodnes umí udělat dobrou snídani.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)