Michael Schumacher se lidem neukáže! Lékař řekl, jak vypadá!

Michael Schumacher 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 18:41 | Aktualizováno: 19. prosince 2019 14:54

Fanoušci Michaela Schumachera vyhlíželi prosinec, protože věřili, že oblíbeného pilota konečně uvidí, ale dočkali se pouze zklamání. Film nebude. Alespoň částečně je ale potěšil lékař, který naznačil, jak na tom německý sportovec je.

Od konce roku 2013, kdy se Michaelu Schumacherovi přihodila nehoda při lyžovaní, vlastně nikdo pořádně neví, jak na tom legendární automobilový závodník doopravdy je. Fanoušci se ale v poslední době upínali k jednomu datu na konci letošního roku. 5. prosince měl totiž mít premiéru dokument z dílny německých filmařů.

Jenže produkční společnost plánovanou prosincovou projekci nekompromisně zrušila a vysvětlila to slovy, že autoři dokumentu ještě potřebují čas kvůli velmi rozsáhlému materiálu. Příznivcům motoristické legendy alespoň vše vynahradila slova jednoho z jeho ošetřujících lékařů.

Jean-Francois Payen jim dal alespoň malou naději, že se mu daří lépe. Mluví totiž o jistých pokrocích. „Michaela pravidelně navštěvuji a mluvím s jeho rodinou. Pravidelně je informuji o tom, jaké pokroky dělá,“ sdělil dle serveru sport.cz médiím. 

Jinak byl ale už poměrně tradičně nekonkrétní. „Jeho žena Corinna vytvořila k Michaelově léčbě naprosto ideální podmínky. Dobře ví, jak závažná celá situace je, a jak dlouhá a těžká cesta je ještě před nimi,“ dodal lékař.

Témata: Michael Schumacher