Vévodkyně Meghan: Dostala dopis plný zloby!

Vévodkyně Meghan 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 10:00

Vévodkyně Meghan zdaleka nepadla do oka všem, které zajímají osudy britské královské rodiny, spousta lidí se to nebojí dát najevo. Manželka prince Harryho teď obdržela dopis plný zloby. Co vadí jeho autorům?

Vévodkyně Meghan si za dobu, co je členkou britské královské rodiny, udělala mnoho přátel, ale i spoustu nepřátel, kteří se nebojí dát najevo svůj názor. V těchto dnech dorazil do paláce další dopis plný zloby adresovaný manželce prince Harryho. Co v něm stojí?

Odesílatelem je nezisková organizace The African Women Lawyers Association, která se v psaní zlobí na britská média za to, jak o Američance referují. Používají prý neférové praktiky. Autorům dopisu se nelíbí ponižování Meghan, pro kterou musí podle jejich názoru jít o velice frustrující zkušenost.

„Cítíme, že vám média dluží omluvu a lepší zacházení za vaše charitativní úsilí, plnění královských povinností s elegancí a za reprezentaci žen afrického původu na světové scéně,“ píše organizace v otevřeném dopisu.

Není to první podobný projev podpory. V říjnu podpořilo vévodkyni ze Sussexu 70 poslankyň britského parlamentu. Minulý týden ale ve Velké Británii proběhly volby, a tak je otázkou, zdali by podobnou podporu Meghan vyjádřil i nově zvolený parlament.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)