Vévodkyně Meghan: Naráz zradila obě své rodiny najednou!

Vévodkyně Meghan s maminkou Dorií 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 22:00

Vévodkyně Meghan má dvě rodiny - do jedné se ve Státech narodila, do britské královské se sňatkem s princem Harry přivdala. O letošních Vánocích se jí povede zklamat obě dvě najednou. Jak toho dosáhla?

Když vyšlo najevo, že vévodkyně Meghan a princ Harry si na konci roku vyberou dovolenou a na Vánoce „zradí“ královnu Alžbětu, protože budou v USA, začala si dělat naději americká biologická rodina maminky malého Archieho. Všichni doufali, že by mohlo konečně dojít k usmíření.

Meghanin starší bratr Thomas byl ještě v říjnu ohledně vztahů optimistou. „Doufám, že se s ním Meghan spojí, ale můj otec se musí připravit na to, že se to nemusí nikdy stát. Nespojila se s ním od chvíle, co měl srdeční záchvat,“ prozradil tehdy serveru dailymail.co.uk.

Vůli navázat se sestrou normální rodinné vztahy demonstroval i následujícím vyjádřením. „Nemám žádný zájem dělat věci horší mezi ním, Meghan a Harrym. Přeji si jen, abychom se usmířili a byli jedna rodina,“ dodal Markle.

V těchto dnech ale vzaly veškeré naděje za své. Ukázalo se totiž, že vévodkyně ze Sussexu stojí v zámoří o setkání s jediným členem biologické rodiny, a to se svou matkou Dorií Raglandovou. 

Témata: Meghan Markle Thomas Markle mladší královská rodina (gbr)