Daniela Hantuchová: Komplikace ve vztahu s Jágrem?

Daniela Hantuchová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 19:59

Daniela Hantuchová je v posledních dnech spojována s legendárním českým hokejistou Jaromírem Jágrem. Ačkoliv vztah ještě nepotvrdili, už teď je jasné, že by to spolu neměli jednoduché.

Jaromír Jágr je poprvé od rozchodu s Veronikou Kopřivovou vážně spojován s jinou ženou. V Praze byl přistižen na schůzce s bývalou slovenskou tenistkou Danielou Hantuchovou, se kterou už ho lidé i média dávají dohromady, ačkoliv zatím nebylo nic potvrzeno. Už teď je ale jasné, že by museli vychytat některé mouchy.

Oba jsou například velice zaneprázdnění. Pohledná Slovenka navzdory tomu, že už ukončila aktivní kariéru, cestuje po celém světě. Tenis totiž komentuje pro jednu zahraniční televizi, a tak po turnajích jezdí nadále. Jak často je vůbec v našich končinách?

„Už častěji než během kariéry, párkrát za rok. Už jsem větší pán svého času, umím si lépe naplánovat hodně věcí,“ prozradila Hantuchová v říjnovém rozhovoru pro slovenský server sportky.zoznam.sk. 

Ani Jágr nemá čas na rozdávání. On totiž v aktivní kariéře pokračuje v dresu Kladna, a tak se mu republiku moc opouštět nechce. V souvislosti s plány na Silvestra dokonce prozradil, že Slovensko je pro něj moc daleko. Tak uvidíme, jestli kvůli tenistce nezmění názor. 

Témata: Daniela Hantuchová Jaromír Jágr