Vévodkyně Meghan: Selhání herečky v nejdůležitější roli!

Meghan Markle 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. prosince 2019 10:15

Než se přivdala do britské královské rodiny, byla vévodkyně Meghan herečkou, která hrála v populárních amerických seriálech. Podle jedné z kolegyň ale v nejdůležitější životní roli selhává.

Hledání manželky pro prince Harryho skončilo loni, když vnuk současné britské panovnice pojal za ženu Američanku Meghan Markleovou, se kterou už nyní má malého syna Archieho. Tím začala někdejší seriálová herečka hrát svou nejdůležitější roli v životě. Podle mnoha lidí si to ale stále neuvědomuje.

„Role Meghan není být hvězdou,“ připomíná dle webu foxnews.com herečka Stefanie Powersová, která se přátelí s mnoha členy britské královské rodiny. Netají se třeba svými sympatiemi k dceři královny, princezně Anně. Zato manželka zrzavého prince jí evidentně nesedla.

Kolegyně z branže třeba kroutí hlavou nad titulky, které mluví o svatbě hollywoodské herečky s členem monarchie. „Hrála v televizní show. Prosím vás, ona opravdu není dobrá herečka. Tohle není Grace Kellyová,“ konstatuje herečka.

Podle ní by si vévodkyně ze Sussexu měla uvědomit, jaká je její role. „Její prací je být Harryho manželkou, nikoliv měnit dynamiku královské rodiny,“ dodává Powersová.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)