Vánoční zrada prince Williama: Opustil Kate!

Kate a William 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 12:45 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 22:57

Vánoce se neúprosně blíží a mezi princem Williamem a vévodkyní Kate svátky už tradičně vyvolávají velké napětí. Budoucí královský pár je většinou tráví na královském sídle Sandringham, je tu ale jedno velké ale.

Letos se svým způsobem o vánoční zradu v britské královské rodině postarají princ Harry a jeho žena Meghan, kteří si na konci roku vybrali volno a svátky nejspíš stráví sami v ústraní. V minulosti ale neměl čisté svědomí ani vévodův starší bratr William. Za oběť si tehdy „vybral“ svou manželku Kate.

Ta tenkrát v roce 2006 ještě nebyla jeho ženou, ale pouze přítelkyní. Následník trůnu jí tehdy sliboval, že stráví Silvestra s její rodinou, ale… „Na poslední chvíli změnil názor a rozhodl se být raději se svou rodinou,“ vyzradila ve své knize královská korespondentka Katie Nichollová.

Podle jejích informací o tom William svou budoucí ženu informoval na druhý svátek vánoční a ona propukla v pláč. Zatímco princ svému rozhodnutí velkou důležitost nedával, Middletonová ano. „Kate měla dobrý důvod mít obavy o budoucnost vztahu,“ míní Nichollová.

Vánoční zrada prince Williama se na vztahu nakrátko podepsalo. Během následujícího roku 2007 se totiž s Kate rozešel, dlouho bez sebe ale nevydrželi. O pouhé čtyři roky později se nakonec vzali a dnes spolu mají tři děti a spekuluje se o čtvrtém.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)