Těhotenství vévodkyně Kate: Fanoušci prý mají jasný důkaz!

Vévodkyně Kate 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. prosince 2019 11:11 | Aktualizováno: 13. prosince 2019 14:24

Ačkoliv štíhlá postava vévodkyně Kate zatím něčemu takovému nenapovídá, ve Velké Británii už se ve velkém spekuluje o jejím čtvrtém těhotenství. Fanoušci se chytají jakéhokoliv možného důkazu a právě v těchto dnech zase s jedním přišli.

Britové si v posledních letech oblíbili možnost vyrazit do ulic a přivítat nově narozeného člena královské rodiny na světě. Ačkoliv je podle kurzů sázkových kanceláří pravděpodobnější, že příště budou vítat potomka princezny Eugenie nebo vévodkyně Meghan, někteří experti jsou jiného názoru.

Spisovatelka Katharine Gravesová se nechala slyšet, že podle toho, jaké pauzy dělala vévodkyně Kate mezi předchozími těhotenstvími, mohou lidé očekávat dalšího potomka velice brzy. I královská korespondentka Angela Mollardová je přesvědčená, že manželka prince Williama chce čtvrté dítě.

Mnozí fanoušci monarchie jsou dokonce přesvědčeni, že už ho nosí v břiše. Poslední důkaz měla přinést absence trojnásobné maminky na zahraniční cestě prince Williama do Kuvajtu a Ománu, o které vás stars24.cz informoval. Klíčovou indicii měla poskytnout příručka, kterou se vévodkyně údajně řídila.

„Přestože je riziko nákazy malárií v Ománu relativně nízké, rozhodně se snažte vyvarovat kontaktu s komáry, abyste onemocnění předešli. Zvlášť těhotným ženám doporučujeme nechat se naočkovat, ale i tak se vyhnout místům s vysokým výskytem komárům,“ je dle serveru express.co.uk uvedeno v příručce Centra pro kontrolu a prevenci nemocí.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)