Věčně nespokojená Jasmina: S Rytmusem tomu pořád něco chybí?

Rytmus s manželkou Jasminou a synem Sanelem 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 14:25

Ke konci se chýlí rok, kdy se z Rytmuse a Jasminy Alagič stali manželé a rodiče malého Sanela. Kráska s balkánskými kořeny se přesto zabývá tím, jestli jí v životě ještě něco nechybí. K jakému závěru došla?

Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina se moc těší na první Vánoce ve třech. Letos se totiž nejenom vzali, ale především se jim narodil syn Sanel. Není divu, že když se v těchto dnech, kdy je běžné bilancovat, ohlíží novopečená maminka zpátky, tak má pocit, že ještě pár měsíců zpátky nebyl vztah s manželem úplně naplněný.

„Stále jsem to říkala, že nám dvěma nic nechybí. A přece chybělo...“ konstatuje balkánská kráska několik měsíců po porodu malého chlapce, který už roste jako z vody. Právě do vody hrdí rodiče Sanela pár dní nazpět vzali.

Tentokrát Rytmus a Jasmina nenechali chlapce na pumpě, jak rapper vtipkoval při předchozí příležitosti, kdy si manželé chtěli užít sami sebe. Vodní radovánky si tentokrát užívali jako spokojená a dle moderátorky i tak trochu nenormální rodina.

Rytmus si díky tomu opět připomněl, že hudba už není na prvním místě. Prioritou je u něj momentálně rodina. „Toto je víc jako všechny úspěchy,“ komentoval fotku, kterou si pověsil na instagram.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)