Brad Pitt zasadil Anistonové ránu: Takhle to má se ženami!

Brad Pitt a Angelina Jolie 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 14:59

Podle některých médií se z Brada Pitta stal od rozchodu s Angelinou Jolie svůdník, který se ohlédne za každou sukní v Hollywoodu. I proto se populární herec rozhodl promluvit o svém milostném životě. Některé kolegyně tím určitě nepotěšil.

Ač jeho rozvod s poslední manželkou byl právně dotažen až letos na jaře, oficiálně je Brad Pitt, označovaný za jednoho z největších hezounů v Hollywoodu, nezadaný už od roku 2016, kdy se s Angelinou Jolie rozešel. Prakticky od té chvíle se stal předmětem nejrůznějších spekulací o milostných aférách.

Opakovaně se ho zahraniční média snaží spojit především s hvězdou legendárního seriálu Přátelé a jeho exmanželkou Jennifer Anistonovou. V posledních dnech se zase objevilo, že to dává dohromady s výrazně mladší hereckou kolegyní Alií Shawkatovou. Možná i proto se pětapadesátiletý Pitt rozhodl jít s pravdou ven.

Spisovatel David Marchese se totiž herce zeptal, zdali o sobě tyto články čte. Pitt přiznal, že se tomu úplně nevyhýbá, a šel s pravdou ven. „Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ řekl narovinu v rozhovoru pro magazín New York Times.

Hvězdný hollywoodský herec je v posledních měsících nebývale otevřený, mluví nejen o svém milostném životě, ale třeba i potížích s alkoholem, kterých se naštěstí zbavil.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Alia Shawkatová