Dara Rolins o noční můře každé ženy: Jak ji mění stárnutí?

Dara Rolins 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 12:26

Dara Rolins měla v sobotu narozeniny a už i ona si jistě uvědomuje, že padesátka se neúprosně blíží, i když jí fanoušci neustále skládají poklony kvůli tomu, jak dobře vypadá. Jak vnímá stárnutí sama zpěvačka?

Dara Rolins o uplynulém víkendu oslavila sedmačtyřicáté narozeniny a dostala nejen spoustu přání štěstí a zdraví, ale i náladu rozumovat na sociální síti. Její moudra sice někteří příznivci podrobují kritice, ale sympatická Slovenka si z takových lidí velkou hlavu nedělá.

„‚Pádný důvod mám, emocím podléhám, v mojí hlavě bloudím stále, v principu jsem nezvěstná…‛ Je to tak, jak zpívám,“ napsala na instagramu a příspěvek doplnila svůdnou černobílou fotografií, na které by jí její aktuální věk nejspíš nikdy netipoval.

Ostatně sama oblíbená zpěvačka žádné dramatické změny nepociťuje. „Nic se nemění ani s přibývajícím věkem, můžu směle potvrdit. Nebojovat. To jediné funguje, zabírá, má smysl. Všechno, co začnete příliš tvarovat, měnit, řešit, tlačit, ladit, se nakonec i tak rozpadne,“ filozofovala Rolins.

Na závěr pak vysvětlila, proč chtěla právě tohle sdělit světu. „Jsem měla potřebu dát nějakou úvahu, když mám tu svoji hlavu v dlaních a jsem zase o rok moudřejší,“ konstatovala Dara.

Témata: Dara Rolins