Nezadaná Dara Rolins? Na Vánoce bude u stolu hostit chlapa!

Dara Rolins 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 19:30

Oficiálně je Dara Rolins už poměrně dlouho nezadaná, přesto bude mít o Vánocích u stolu chlapa. Oblíbená slovenská zpěvačka ani netají jeho identitu. Kde dorazí na svátky k ní domů?

Prosinec je bezpochyby oblíbený měsíc Dary Rolins. Minulý týden si užila Mikuláše, o kterém se dlouze rozvyprávěla, a především pak sobotní sedmačtyřicáté narozeniny. Teď už se těší na vánoční svátky, které už jsou opravdu za rohem.

Pohledná a sympatická Slovenka je sice od rozchodu s rapperem Rytmusem nezadaná, přesto Vánoce nestráví sama jen s dcerou Laurou. U štědrovečerní tabule budou mít obě i pánskou společnost. O koho půjde, prozradila oblíbená zpěvačka slovenským médiím.

„Ano, my máme první Vánoce s Matějem (Homolou) o den dřív u nás, v našem domě. Vařím i štědrou večeři, ale je to taková jednodušší verze, máme polévku a řízek, protože Matěj nemá rád kapra,“ řekla Rolins dle serveru pluska.sk magazínu Báječná žena.

Laura tak Vánoce stráví s oběma rodiči, což svědčí o tom, že zpěvačka a frontman tuzemské kapely Wohnout dokázali po rozchodu najít společnou řeč.

Témata: Dara Rolins