Jennifer Aniston a návrat seriálu Přátelé? Dějová linka ji znechutila!

Přátelé 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 15:37

Spekulace o případném návratu seriálu Přátelé přiživuje hlavně Jennifer Anistonová, které se přitom v minulosti některé dějové linky z per scénáristů sitcomu nelíbily. Najevo to vyšlo až čtvrtstoletí poté, co se začalo vysílat.

Jennifer Anistonová v poslední době stále častěji mluví o možném comebacku legendárního seriálu Přátelé. K tomu aby se dal uskutečnit, je ale potřeba mít scénáristy. V minulosti jí přitom autoři scénářů sitcomu připravili jedno nepříjemné překvapení, o kterém se televizní diváci dozvídají až teď.

Představitelce servírky Rachel i Mattu LeBlancovi alias Joeymu se nelíbila dějová linka, která z nich udělala milence. „Matt nám říkal, že mu to bylo nepříjemné. Joeyho si upravil k obrazu svému a říkal, že by to neudělal,“ prozradil serveru express.co.uk jeden z tvůrců.

„Joey je svůdník, baví ho jídlo, ale také je to loajální přítel. Nikdy by nevyjel po Rachel, protože by to uškodilo Rossovi. Scénáristé po tom stejně šli, protože věřili, že z toho dostanou něco zajímavého,“ dodal.

Ani Jennifer Anistonové se aférka Rachel a Joeyho moc nelíbila. „Muselo to být spíš vtipné, nikoliv emocionální. Jinak by riskovali, že se na to nikdo nebude dívat,“ prozradila Kelsey Millerová v knize o legendárním seriálu. Herečka by se měla uvědomit, že další podobné zápletky může přinést i případné pokračování.

Témata: Jennifer Aniston Matt LeBlanc Přátelé