Meghan: ŽIVOTNÍ ZVRAT, který nikdo nečekal! Půjde do práce?

Christian Jones a Meghan Markle 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. prosince 2019 13:36 | Aktualizováno: 10. prosince 2019 0:19

Britská vévodkyně Meghan se proslavila už dříve, než začala randit s princem Harrym. Na výslunní jí dostala její herecká kariéra, na níž musela kvůli nynějším povinnostem zapomenout. Může ale něco změnit její návrat do USA?

Meghan v sobě americkou krev nezapře. Dokonce i prince Harryho přemluvila, aby se s ní na nějaký čas přesunul do USA. A údajně tak hledají i byt, kde by mohli trávit velkou část roku.

Je navíc možné, že Meghan a Harry přijdou o svůj příjem z britských daní. Spekuluje se totiž o tom, že by měli mít královskou rentu pouze členové, kteří jsou v přímé dědické návaznosti na trůn. A to Meghan není.

V takovém případě by jí nezbylo nic jiného než se vrátit do práce. A ačkoliv se spekulovalo, že se talentovaná herečka do natáčecího procesu už pravděpodobně nevrátí, především proto, že by na to neměla čas, je možné, že to nakonec dopadne obráceně.

Server Daily Star s odkazem na zdroj v televizi NBC už dříve uvedl, že se dost možná opět ukáže v seriálu Kravaťáci. Pravděpodobně ne na nijak dlouho, možná si ale střihne nějakou menší roli.

Pokud by k tomu došlo, šlo by o jeden z historických milníků na poli královské rodiny, i v televizní sféře. Vedení televize si toho je ostatně vědomo, a za opětovné angažmá dřívější hvězdy seriálu je ochotno zaplatit obří sumu. Kolik přesně není známo, peníze ale mají putovat do charitativní organizace Meghan.

Témata: Meghan Markle