Kate v nesnázích: Slova o dotěrném členovi rodiny!

Kate Middleton 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 15:05

Britská monarchie řeší v těchto dnech skandál jednoho z princů, který se k ženám nechoval úplně tak, jak by se slušelo. I vévodkyně Kate si postěžovala na jednoho dotěrného člena rodiny. Koho měla na mysli?

Britská královská rodina čítá tolik lidí, že by se asi nikdo nemohl divit tomu, že si někteří členové mezi sebou prostě nesednou. V souvislosti s vévodkyní Kate se například často spekuluje o tom, že si nerozumí s Američankou Meghan. Sama manželka prince Williama si však „postěžovala“ na jiného dotěrného člena soukmenovce.

Manželka následníka trůnu nedávno navštívila farmu v hrabství Buckinghamshire, kde se setkala s poddanými. O vévodkyni je známo, že nemá problém dát se s obyčejnými lidmi do řeči. Podle přítomné novinářky tomu tentokrát nebylo jinak.

„Kate se usmála na jednoho chlapce, který zvedal ruku, aby si získal její pozornost a volal na ní: ‚Já, já.‛ Kate k němu přišla a řekla: ‚Připomínáš mi malého Louise. Pořád říká to samé a chce se mnou všude chodit,‛“ prozradila Rebecca Englishová z redakce deníku Daily Mail.

Dotěrnost malého Louise ale vévodkyni rozhodně nevadí, jelikož jde samozřejmě o jejího syna. Princ je třetím a nejmladším potomkem Kate a budoucího krále Williama a koncem letošního dubna oslavil teprve první narozeniny.

Témata: Kate Middleton princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) královská rodina (gbr)