Jennifer Aniston obětí MeToo? Poníženě přiznala, co to s ní udělalo!

Jennifer Aniston 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 12:31

Jennifer Anistonová je i po padesátce, kterou letos oslavila, stále atraktivní, a tak by se nikdo nemohl divit, kdyby se v rámci aféry MeToo také stala terčem nějakého muže. Oblíbená herečka se o celé záležitosti rozhodla otevřeně promluvit.

Je to už nějaký čas, co Hollywoodem začala hýbat aféra MeToo týkající se obtěžování žen ve filmovém průmyslu. V Americe tohle téma rezonuje i po několika letech, a tak není divu, že jeden tamní časopis si nenechal utéct možnost zeptat se na její osobní zkušenost oblíbené herečky Jennifer Anistonové.

Hollywoodská hvězda, kterou proslavila role servírky Rachel v legendárním seriálu Přátelé, k tomu novináře možná pobídla touto odpovědí o tom, jak se změnila. „Jsem dnes úplně jinde než třeba před deseti lety. Nebojím se nahlas ozvat, když se mi něco nelíbí a stojím si vždy za svým,“ řekla magazínu Glamour.

Úplně jinde než před lety je ovšem i spousta mužů – herců, kterým MeToo zničilo kariéry. Co si o Anistonové o aféře myslí? „Byla jsem z toho velmi smutná,“ přiznala Anistonová, kterou spekulace v poslední době opět spojují s exmanželem Bradem Pittem.

„Cítila jsem se tak nějak poníženě. Čekala jsem jen, který bude další z kolegů někým obviněný. Bylo to celé velmi hlasité a agresivní. A všichni muži byli najednou napadáni a osočováni z obtěžování žen. Nezáleželo na tom, o koho šlo. Najednou byli vinni úplně všichni,“ zavzpomínala herečka.

Témata: Jennifer Aniston