Princ Harry neví, kolik je královně? U popové hvězdy má z ostudy kabát!

Princ Harry, vévodkyně Meghan a královna Alžběta 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

6. prosince 2019 9:59

Princ Harry zase jednou pobouřil obyčejné lidi i hvězdy šoubyznysu svým neotřelým rozhodnutím. S manželkou Meghan totiž odcestoval do zahraničí a vrátit se do Vánoc prý nemá v plánu. Lidem je kvůli tomu opět trnem v oku.

Princ Harry má k lidem ze šoubyznysu blízko nejen díky manželce Meghan, která se před sňatkem s ním v těchto vodách pohybovala, ale i zásluhou maminky, princezny Diany. Ta si rozuměla i s hudebními hvězdami, mezi které můžeme směle zařadit i zpěváka Roda Stewarta. Jejího zrzavého syna jeho slova nejspíš moc nepotěší.

Jak už je známo, vévoda a vévodkyně ze Sussexu jsou momentálně na dovolené a i blížící se Vánoce nejspíš stráví mimo Velkou Británii, nikoliv na privátním královském sídle Sandringham s panovnicí. Muzikant to vzhledem k věku královny nechápe. „Královně je 93,“ ťuká si na čelo.

„Já cestoval přes půl světa, abych byl s tátou a mámou na Vánoce, protože jsem věděl, že jim nezbývá tolik času. Jsem zklamaný, že se Harry a Meghan rozhodli strávit svátky bez královny. Kdybych byl Harry, usmyslel bych si, že v budoucnu bude ještě spousta příležitostí strávit Vánoce sám nebo s matkou Meghan,“ vysvětlil Stewart svůj postoj dle webu express.co.uk.

Rozhodnutí rodičů malého Archieho nedokáže pochopit ani řada obyčejných Britů. Volno jim sice přejí, ale nechápou, proč se na Vánoce nevrátí domů. Otázkou je, zdali za tím není napjatá situace uvnitř monarchie, která řeší jeden skandál za druhým.

Témata: Princ Harry Královna Alžběta II. rod stewart královská rodina (gbr)