MEGHAN ZMIZELA? Mezi Brity se rojí děsivý scénář!

Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. prosince 2019 17:09

Je známo, že vévodkyně Meghan nemá se svou rodinou nejlepší vztahy. Nyní ale tráví čas pravděpodobně v USA, a jelikož nikdo neví, co tam vlastně dělá, rodí se různé spekulace. Podle některých se rozhodla vydat se za svou rodinou!

Princ Harry a vévodkyně Meghan zamířili do USA, kde si chtějí pořídit byt. Britská veřejnost ale spekuluje, že během cesty může dojít k daleko víe věcem, než jen ke splnění přání zmizet z veřejného života. A nahrává tomu i fakt, že nikdo vlastně neví, kde Meghan je a co dělá.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí koupit byt v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

Nové informace ale ukazují, že cíl cesty může být mnohem složitější. Podle webu britského webu Express se totiž může Meghan usmířit se svým otcem Thomasem!

Královský životopisec Duncan Larcombe přitom v nedávném dokumentu o Meghan, Harrym a jejich dítěti prozradil, že je pravděpodobné, že Markle své vnouče nikdy na vlastní oči neuvidí! "Neumím si ani představit, že Thomasi Marklemu bude umožněno setkat se se svým vnoučetem," řekl otevřeně expert.

To svědčí o tom, že vztahy v rodině jsou napnuté k prasknutí. A to poměrně dlouhou dobu. Navzdory tomu, že se Thomas snaží získat Meghan zpět, ona o něj nejeví nejmenší zájem.

Kam může celá situace dospět? Ve hře je totiž kromě usmíření se s otcem ještě jedna osoba, a sice její bratr. Thomas Markle mladší (52) totiž tvrdí, že kvůli své nevlastní sestře doslova trpí. Nikdy v životě na tom prý nebyl hůř než teď!

Témata: Meghan Markle