Bond je zpět a nemá čas zemřít: Nové dobrodružství agenta 007 má trailer!

Daniel Craig v nové bondovce Není čas zemřít

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. prosince 2019 12:26

James Bond se vrací na filmová plátna. Tento týden byl zveřejněn první trailer nové bondovky s titulem Není čas zemřít, ve které hraje agenta 007 naposledy Daniel Craig. Podívejte se, jak se s rolí popasoval tentokrát!

Nová bondovka má trailer i datum premiéry! Není čas zemřít je v pořadí už 25. film o Jamesi Bondovi, kterého si popáté a podle všeho naposledy zahrál Daniel Craig. Krátká, lehce přes dvě a půl minuty trvající ukázka ukázala v akci nejen agenta 007, černošská agentku i padoucha, který se legendárnímu akčnímu hrdinovi postaví.

Hraje ho aktuální držitel Oscara za nejlepší výkon v hlavní roli Rami Malek, který sošku ztvárnil zpěváka Queen Freddieho Mercuryho v životopisném snímku Bohemian Rhapsody. Roli dostal i Raplh Fiennes, představitel Lorda Voldemorta v sérii snímků o Harrym Potterovi.

Film se natáčel od letošního jara v nejrůznějších lokacích po celém světě. Začínalo se v Norsku, pokračovalo na Jamajce, kde došlo k oficiálnímu představení hereckého obsazení, chybět samozřejmě nemohl ani Londýn.

Bond číslo 25 se jména dočkal až koncem srpna, kdy snímek oficiálně dostal název No Time To Die, v českém překladu Není čas zemřít. Do kin dorazí 10. dubna 2020.

Témata: James Bond Daniel Craig Rami Malek